Indretning

Forøg dine omgivelsers rumværdi //

Er I på udkig efter en oplevelsesorienteret, uformel og fleksibel indretning til jeres næste event? Eller går I med drømme om at bryde vanetænkning og øge innovation og fantasi på kontoret?

We Make Space kan hyres til at udarbejde indretningsplaner og udføre oplevelsesorienterede, inspirerende og funktionelle rum til forskellige typer af midlertidige kulturarrangementer og erhvervsrelaterede events fra festivaler til konferencer samt mere permanente indretninger af alt fra kontor til biblioteksrum.
We Make Space skaber synergi mellem sted, funktion og oplevelser, og anvender indretningsstrategier med fokus på rum, flow, effekt og design og altid med menneskene og aktiviteterne som dynamo for resultatet.
We Make Space anvender delelementer som opsætning af bløde tekstil vægge, som egner sig til lys og projektion, forskellige vægdesigns i træ til display og rumopdeling og andre møbeldesigns evt. sammen med standard podier og andre indkøbte/lejede rekvisitter, afhængig af projekt, økonomi og behov. Alle designs er af We Make Space – WMSA arkitektur & design studio i Aarhus. Her under ses nogle eksempler.

Gå til kontakt info her!

PUZZLE WALLS //

Modulære flytbare skillevægssektioner til display i sort MDF.

This slideshow requires JavaScript.

STAR WALLS //

Flytbart vægmodul 1.28 x 1.28 x 2.46 m til display i poppel krydsfinér.

This slideshow requires JavaScript.

SOFT WALLS //

Bløde vægge i forskellige dimensioner udført i tekstil med brandhæmmer. Egnet til lys og projektion.

SPACE WALLS //

Mobil rumskabende væg på hjul ca. 5 m x 2.80 m i sort MDF.

MOTIV MØBLER //

We Make Space arkitekter udvikler i samarbejde med designer Signe Klejs og komponist Ole Grøndahl Jørgensen konceptet MOTIV MØBLER /Fortællende værker. Se mere på www.motivmøbler.dk. Motivmøblerne blev udstillet til åbningsfesten af Århundredets Festival 2014 på Godsbanen i Aarhus d. 8. marts. Besøg Århundredets Festival her!

Udtalelse fra en besøgende fra åbningsfesten: “Jeg er meget imponeret. Det er fantastisk at komme til en fest, hvor form og indhold bare smelter sammen, når hun at fortælle, før de to veninder ilede videre til Foyeren for at deltage i aftenens anden omgang lancierundervisning går i gang i Foyeren.”

Udtalelse fra Trine Bang, festivalleder Aarhus Folkeuniversitet:”Oplevelsesmøblerne skabte en fantastisk iscenesættelse af Godsbanen til åbningen af Århundredets Festival 2014. Med sine skulpturelle former inviterede møblerne publikum til at finde sammen i små intime kroge, mens møblernes indbyggede lys kastede store skygger, der fik alle vægge til at indgå i rummets dramatisering. Møblerne skabte en rød tråd i arrangementet, og fik med lyd, lys og form aftenens historiske tema og iscenesættelse til at smelte sammen.” Citat april 2014

Se flere projekter på www.wemakespace.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s